HISTORIEN OM KETTEKI 1997 åbnede Kim smedefirmaet, hvor han alene stod for det hele. Han havde en lille hal, gå på mod og smedeerfaring gik han til værks med at opbygge det fynske smedefirma. 

 

Kim var meget begrænset i starten da han kun havde sig selv og han arbejdede for andre, private og vognmænd. 

 

Efter 1 år gik Kim sammen med 4 andre selvstændige sammen, så de kunne tage større projekter, hvor de bl.a. arbejdede for SKAKO concrete, støbeanlæg, blandeanlæg m.m. 

 

KETTEK har bl.a. samarbejdet med tre universiteter om at lave et broprojekt, hvor virksomheden var med helt fra start om at udvikle en badebro (læs mere under "projekter"). Her blev KETTEK samlingspunktet for designudvikling, markedsføring, webdesign, salg m.m.

 

Virksomheden har med sine 23 år oplevet perioder med modgang. KETTEK havde i 2010 lagt alle sine æg i vindmølleselskabet Skykon, der desværre gik konkurs. Her mistede virksomheden en del arbejde i takt med at de havde investeret en del penge og tid i samarbejdet. Herefter måtte KETTEK omstille sig hurtigt, og efter et par år kom virksomheden oven på igen, virksomheden ændrede sig til at blive mere omstillingsparate, det gør at KETTEK hurtigt kan skrue op eller ned for arbejdsintensiteten alt efter arbejdsbyrden, hvilket gør at de hurtigt kan lave andre ting. 

 

Kim ønsker at KETTEK i fremtiden kan være endnu mere omstillingsparate, hvor de kan være med til at lave just-in-time projekter, her ønsker han at de kan være endnu mere med i ideudviklingsprocessen. Han ønsker også at kunne levere egen produkter der kan ramme slutkunden. 


Lidt om Kim

Kim er uddannet maskinemester, han har været i søværnet i fem år, som teknik officer. Han har arbejdet som arbejdsleder i Frederiksværk i 5 år, hvor han arbejdede med støbeanlæg og støbning af stål. 

 

Hans største motivation til at starte sin egen virksomhed er den frihed han har til at lave det han elsker, at kunne forme sin egen hverdag og gå den vej man gerne vil. Han nyder at gå i dybden med kundespecifikke opgaver, hvor han kan deltage i udviklingen og problemløsning.